Kako koristiti geolokacijski marketing za privlačenje lokalnih kupaca - Ivan Miljanic sKa
6970
post-template-default,single,single-post,postid-6970,single-format-standard,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.6.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Kako koristiti geolokacijski marketing za privlačenje lokalnih kupaca

Kako geolokacijski marketing može pomoći u privlačenju lokalnih kupaca

1. Korišćenje geolokacijskih podataka za personalizovane ponude

Geolokacijski marketing omogućava kompanijama da koriste informacije o lokaciji korisnika kako bi im ponudile personalizovane i relevantne ponude. Na primer, restoran može poslati popust na ručak lokalnim stanovnicima koji se nalaze u blizini njihovog lokala.

2. Korišćenje geofensinga za privlačenje prolaznika

Geofensing je tehnologija koja omogućava kompanijama da postave virtualnu ogradu oko svoje lokacije i da šalju obaveštenja i ponude korisnicima koji se nađu unutar te ograde. Na primer, trgovina može poslati popust na proizvode prolaznicima koji se nalaze u blizini njihove radnje.

3. Korišćenje geotargetinga za oglašavanje lokalnim korisnicima

Geotargeting omogućava kompanijama da ciljaju svoje reklame na korisnike koji se nalaze u određenoj geografskoj oblasti. Na primer, frizerski salon može postaviti reklamu za svoje usluge samo za korisnike koji se nalaze u blizini njihove lokacije.

Korišćenje geolokacijskog marketinga može biti veoma efikasno u privlačenju lokalnih kupaca i povećanju prodaje. Zahvaljujući tehnologiji, kompanije mogu precizno targetirati svoju ciljnu grupu i ponuditi im personalizovane ponude koje će ih privući da posete njihovu lokaciju. Ako želite da iskoristite prednosti geolokacijskog marketinga za vaš posao, kontaktirajte nas i saznajte kako možemo pomoći u optimizaciji vaše marketinške strategije.

No Comments

Post a Comment