Povezivanje offline događaja i digitalnog marketinga - Ivan Miljanic sKa
7019
post-template-default,single,single-post,postid-7019,single-format-standard,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.6.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Povezivanje offline događaja i digitalnog marketinga

Kako povezati offline događaje i digitalni marketing?

Korišćenje QR kodova

Kada organizujete offline događaj poput seminara, prezentacije ili promocije, QR kodovi mogu biti od velike pomoći. Postavite ih na flajere, posterima ili vizit kartama kako biste posetiocima omogućili brzo povezivanje sa vašim online sadržajem. Na taj način možete direktno usmeriti posetioce na vašu web stranicu, landing page ili društvene mreže.

Live stream događaja

U današnje vreme većina ljudi preferira online sadržaj, pa čak i ako nisu u mogućnosti da prisustvuju vašem offline događaju, možete im omogućiti da ga prate uživo putem live stream-a. Na taj način proširujete doseg vašeg događaja i privlačite publiku koja se inače ne bi mogla fizički prisustvovati.

Email marketing nakon događaja

Kada se završi vaš offline događaj, ne zaboravite da iskoristite potencijal digitalnog marketinga. Pošaljite zahvalnice svim učesnicima, pošaljite im newsletter sa detaljima o događaju i ponudite im ekskluzivne popuste ili ponude. Tako ćete održati kontakt sa publikom i podstaknuti ih da se vrate na vaše online kanale.

Kombinovanjem offline i online strategija, možete ostvariti bolje rezultate i poboljšati vidljivost vašeg brenda. Koristite sve prednosti digitalnog marketinga kako biste proširili doseg i angažovali publiku na više nivoa. Ako vam je potrebna pomoć oko integracije offline događaja i digitalnog marketinga, naša agencija je tu da vam pruži stručnu podršku i pomogne vam da postignete željene rezultate.

No Comments

Post a Comment